De huisarts is de eerste lijn in de gezondheidszorg.
Logo

Covid en Griepvaccinatie najaar 2024

Covid en Griepvaccinatie najaar 2024

Beste patiënt,

Graag nodigen wij u uit voor de griep- en Covid-vaccinatie voor dit najaar.
Rekening houdend met de verwachte Covid-piek (tussen 1/11 en 30/11) en de griep-piek (rond 1/1) organiseren wij de volgende vaccinatiemomenten in onze praktijk:

Tussen 30/09/2024 en 11/10/2024 voor de Covid-vaccinatie

Tussen 14/10/2024 en 31/10/2024 voor de combivaccinatie
van Covid én griep                                                                                       

Tussen 01/11/2024 en 22/11/2024 voor de griepvaccinatie

U kan hiervoor een afspraak maken op de voorziene plaatsjes op onze online agenda of bellen met onze praktijkassistente Els tussen 08.00u en 13.00u op 015/499.000

Het Covid-vaccin zal beschikbaar zijn in de praktijk. Hiervoor hoeft u zelf niets ondernemen. Het griepvaccin moet u wel eerst bij de apotheek afhalen, thuis in de koelkast bewaren en meenemen naar de praktijk op uw vaccinatieafspraak. Hiervoor heeft u geen voorschrift meer nodig.
Indien u de dag van uw afspraak één van de volgende symptomen heeft: koorts, hoesten en/of ademhalingsmoeilijkheden, spierpijn, keelpijn of hoofdpijn, vermoeidheid, geur- en smaakverlies, verkoudheid, diarree, dan kan u best uw vaccinatie uitstellen en even contact nemen met de praktijk voor een nieuwe afspraak.

Als u nog vragen zou hebben over de griep- of covid vaccinatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen bij het nemen van de beste beslissing voor uw gezondheid.
Aan de balie ligt voor u een informatiefolder klaar.
Meer info vind je ook op:
https://www.vlaanderen.be/publicaties/omdat-je-graag-bezoek-krijgt-maar-liever-geen-corona-of-griep-folder-over-griep-en-covidvaccinatie-voor-breed-publiek
Is vaccineren niet overbodig bij gezonde mensen met een gezonde levensstijl?

 

Dokter Trui Sollie
Dokter Emma Schreurs
Dokter Elien Vandewiele
Dokter Anneleen Huyghebaert
Dokter Mathilde Mertens

 

 

 

X